Executive Search

An effective leader shapes the future, makes things happen, engages today’s talent, builds the next generation and invests in himself and his people. (Dave Ullrich)

Tavernier & Van De Vijver streeft op elk moment naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Daarom luisteren wij eerst naar uw verhaal, zodat wij uw organisatie, bedrijfscultuur, strategie en doelstellingen, maar ook uw noden en verwachtingen nauwkeurig in kaart kunnen brengen.

Vervolgens begeleiden wij u bij de profielbepaling, de selectie en het onboarding- en integratieproces.

Goed luisteren, de juiste vragen stellen en gericht handelen: dat is de basis van onze effectieve executive search. Dankzij uw verhaal en onze expertise in diverse sectoren en functiedomeinen beschikken wij over de nodige kennis en contacten. Voeg daar uw openheid en onze vertrouwelijkheid aan toe, en we hebben alles in huis voor een people partnership met perspectieven. 

Board Search

A leader is one who knows the way, goes the way and shows the way. (John Maxwell)

Bedrijven besteden steeds meer aandacht aan de keuze van hun bestuurders. Terecht. Een professionele raad van bestuur met complementaire profielen en met competenties die aansluiten bij uw organisatie, kan uw onderneming een doeltreffende duw in de gewenste richting geven.

Nood aan een raadgever? Tavernier & Van De Vijver is uw klankbord. Onafhankelijk en kritisch, maar altijd constructief. Met een duidelijk profiel in gedachten gaan wij samen met u op zoek naar de meest geschikte bestuurders. Bestuurders die uw zaak het best kunnen dienen.