Leadership Development

Before you are a leader, success is all about growing yourself, when you become a leader, success is all about growing others. (Jack Welsh)

Hoe haalt u meer uit uw mensen? Meer waarde, meer visie, meer van al wat nodig en nuttig is? Hoe kunt u uw eigen talenten en die van uw team doelgericht inzetten om de bedrijfsstrategie te ondersteunen? Tavernier & Van De Vijver reikt u praktische en haalbare oplossingen aan voor leadership development, onder de vorm van personal coaching en team coaching.

Op basis van onze jarenlange ervaring helpen wij u om het menselijk kapitaal in uw organisatie om te zetten in een doelgerichte, duurzame en renderende samenwerking. Teamleden die getraind zijn in authentieke communicatie en zelfsturing zitten beter in hun vel. Ze leren hun eigen kracht kennen en benutten, en zien verandering en innovatie als een verrijking op persoonlijk en professioneel vlak. 

Assessment Centers

Organizations aren’t maximizing the potential of their workforce, but big benefits can ensue for organizations that do. (Accenture Institute for High Performance)

Stijlen verschillen. Competenties en motivaties ook. Met de ‘effective leadership assessment & development center’-methode krijgt u zicht op de kwaliteiten van mensen die een leidinggevende functie hebben of er één ambiëren. De methode levert betrouwbare resultaten op en heeft een hoge voorspellende waarde. Zo bent u zeker van een juiste selectie in functie van uw organisatie en van een persoonlijk ontwikkel-traject op maat.

Zijn er binnen uw bedrijf verschuivingen gepland? Het effective leadership assessment & development center helpt u om een objectieve en doeltreffende interne mobiliteit voor te bereiden. Zo kunt u de groei en persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers op de juiste manier stimuleren.